Montmeló Associació de Rítmica

El club

El Montmeló Associació de Rítmica és una entitat sense ànim de lucre fundada el 2001 a la localitat de Montmeló (Barcelona) gràcies al esforç i les ganes de 6 famílies que volien inculcar aquest esport al nostre poble va néixer el club.

Des de Montmeló Associació de Rítmica treballem amb els valors necessaris per formar a totes les gimnastes dins del món de l’esport. Respecte, compromís, treball en equip, humiliat, compromís, satisfacció…

Treballem amb un equip tècnic i directiu qualificat per l’ensenyança d’aquest esport. Comptem amb dos grups d’entrenament adaptats als nivells de les gimnastes. El grup de competició en l’àmbit escolar i el grup d’iniciació.

La nostra filosofia és educar amb valors, no només a gimnastes, sinó també a persones gràcies a la passió de la gimnàstica rítmica. T’esperem a la família del Montmeló Associació de Rítmica.


Més informació


Instagram


Whatsapp


Envelope


Phone-alt

Trofeu Vila de Montmeló

En motiu del 10é aniversari del club, va neixer el nostre trofeu, el Vila de Montmeló. Després de 6 edicións amb una gran acollida per els clubs participants i el públic visitant, ja estém preparant la 7ª edició.

Un trofeu pensat per totes les gimnastes de nivell escolar, tant en modalitat de conjunts com individual.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials on anirem informant properament de les properes dates per el 2024.

0
Edicións Trofeu Vila de Montmeló

Enviar correu per rebre informació


Instagram


Whatsapp


Envelope


Phone-alt

[instagram-feed feed=1]

Contacte amb nosaltres​

[contact-form-7 id=»b3a1e74″ title=»Contacte»]

Scroll al inicio